Demo God of War voor de PSP uitgebracht

Eindelijk is ie er dan, de langverwachte demoversie van God of War: Chains of Olympus. Je kunt deze via de pc op de Amerikaanse PlayStation Store binnen halen. In het derde deel van God of War kunnen we wederom Griekenland onveilig maken met Kratos. Met dezelfde spectaculaire en intense gevechten belooft Chains of Olympus dezelfde ervaring te bieden. Tevens speelt de game zich vóór het verhaal van het origineel af, waardoor je Kratos nog beter leert kennen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?