Destiny 2

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 6 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Destiny 2: Queen Witch Delay wordt de nieuwe DLC

Destiny 2 krijgt een nieuwe DLC: Queen Witch Delay. Daarnaast krijgt de game permanente shaders en komt 'The Vault of Glass' terug met nieuwe opties voor de moeilijkheidsgraad.

Bungie gaat in de komende maanden een aantal grote veranderingen doorvoeren in Destiny 2. De ontwikkelaar postte onlangs een blog waarin ze alle veranderingen aankondigden, naast de onthulling van Destiny 2 Witch Queen Delay. Ook kwamen ze met het nieuws dat de volgende uitbreiding pas gepland staat voor 2022. Vanaf de start van Seizoen 14 van de game zijn shaders niet meer consumable, maar worden ze permanent. Zo wil de ontwikkelaar voorkomen dat spelers de shaders constant mee moeten dragen in hun inventaris. Bungie kondigde ook aan dat de Vault of Glass raid terugkomt in het nieuwe seizoen met een aantal aanpassingen en nieuwe opties voor de moeilijkheidsgraad.

De volgende uitbreiding van Destiny 2, Witch Queen Delay, staat gepland voor 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?