Details over Aveline-missies onthuld voor Assassin's Creed IV: Black Flag

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er zijn enkele details onthuld over de Aveline-missies van Assassin's Creed IV: Black Flag. Het hoofdpersonage uit de PlayStation Vita-game Assassin's Creed 3: Liberation, Aveline de Grandpré, zal haar opwachting maken in drie missies. Deze zullen exclusief op de PlayStation 3 en PlayStation 4 te spelen zijn en bij elkaar ongeveer een uur aan speelplezier leveren.

De schrijver van de PlayStation Vita-game, Jill Murray, zal de exclusieve missies schrijven, waarin Aveline een stuk ouder is dan in haar eigen spel. De missies spelen namelijk een stuk later in haar leven af.

In Assassin's Creed IV zal het heden afspelen binnen Abstergo Entertainment, waar je als speler werkt. De exclusieve Aveline-missies zijn te bereiken via je collega's, die onderzoek doen naar de herinneringen van de voorouders van verschillende mensen.

Assassin's Creed IV: Black Flag is vanaf 31 oktober te verkrijgen voor de PlayStation 3, Wii U en de Xbox 360. De game zal later ook uitkomen voor de pc, Xbox One en de PlayStation 4.

Hieronder kan je twee screenshots van de exclusieve missies bekijken:

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 oktober 2013

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer