Check hier alle The Game Awards 2023 content

Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Devil May Cry 4-demo binnenkort naar Marketplace?

Het Japanse blad Famitsu beweert dat Capcom dit jaar nog een speelbare demo gaat uitbrengen op Marketplace. Alhoewel deze serie zijn eerste succes heeft geboekt op de PlayStation-consoles zal de demo niet te downloaden zijn in de PlayStation Store.

Er is nu alleen nog bekend dat de demo in Japan gaat verschijnen. Over Amerika en Europa is nog geen woord gerept. De echte game zou in februari 2008 uitkomen voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Hij was ook speelbaar op de Gameplay van vorige week.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?