Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo gaat nog verder

Jay Wilson, de lead designer van Diablo 3, liet vandaag weten dat Diablo 3 niet het einde betekent voor de franchise. Het Diablo-Universum valt niet zomaar weg te gooien. Er zijn zelfs al plannen voor na deze game.


"We're not saying this is the end of the Diablo universe, but we are trying to bring this storyline to a close,"

Daarnaast vertelde hij ook dat voor de verhaallijn van Diablo 3 inspiratie is gehaald uit de Diablo-boeken. Hij zei ook dat er een aantal bekende Diablo-figuren hun entree maken, zoals Deckard Cain.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?