Dieven maken twee pc's van ontwikkelaar buit op gamescom

De gamescom in Keulen is een plaats van plezier en gezelligheid, maar zeker ook spanning. Ontwikkelaars en uitgevers maken zich ongetwijfeld zorgen over hoe hun nieuwste creaties zich in de schijnwerpers staande houden. Bij ontwikkelaar Larian is de gamescom vooral een bron van zorgen, maar niet omdat hun spellen slechte media-aandacht krijgen. Twee computers met gevoelige gegevens zijn gestolen.

Via Kotaku laat Larian weten dat zij slachtoffer zijn geworden van diefstal. De nog niet verschenen games Dragon Commander en Divinity: Original Sin staan op de harde schijven van de pc's. De oproep van Larian is hieronder te lezen.

Hey folks... this definitely isn't the way we wanted to kick off gamescom!

In een poging de dader of daders te pakken, looft Larian een beloning van vijfduizend dollar uit voor de gouden tip. Gelukkig heeft de ontwikkelaar back-up computers, waardoor hun gamescom niet geheel in het water valt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?