Discord Voice Chat komt naar de PlayStation 5

Geplaatst: 13 juni 2024 15:50
-

PlayStation 5 spelers kunnen in de toekomst direct vanaf hun console gebruikmaken van Discord. Dit maakte PlayStation vandaag bekend via hun blog.

PlayStation is een aantal jaar geleden een samenwerking begonnen met Discord en dat werpt nog steeds zijn vruchten af. Binnenkort kunnen spelers met hun PlayStation 5 direct via de console gebruikmaken van Discord Voice Chat. Hiervoor was dit ook mogelijk, maar dan niet via de console zelf, maar met behulp van een pc of smartphone. Er komt een Discord-tabblad in het PS5 Control Center vanuit waar je eenvoudig deel kunt nemen aan een voice chat. Als iemand je belt, krijg je een notificatie op je PlayStation 5 zodat je hier meteen op kunt reageren. PlayStation gaat de update de komende weken uitrollen, beginnend in Japan en andere delen van Azië. Hierna komt de update ook naar Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en uiteindelijk nog naar Amerika.

PlayStation begint de komende weken met het uitrollen van de Discord update. Europa is als tweede aan de beurt, na Japan en de rest van Azië.

Bron: PlayStation blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord