Disney Dreamlight Valley

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 6 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Disney Dreamlight Valley Toy Story realm ontpopt begin december

Disney Dreamlight Valley wordt binnenkort opnieuw uitgebreid met aanvullende content. De Toy Story realm wordt namelijk in de eerste week van december toegevoegd aan de game.

Enige tijd geleden maakte Scar al zijn opwachting in Disney Dreamlight Valley, maar binnenkort is hij niet de enige nieuwe inwoner. Woody en Buzz Lightyear komen ook spelen in de vallei en het tweetal verschijnt al binnenkort. De Toy Story realm was al even aankondigd, maar nu is eindelijk ook duidelijk wanneer deze wordt toegevoegd aan de game. Naast het uitbreiden van Disney Dreamlight Valley met de Toy Story realm, wordt er ook een nieuwe Star Path geïntroduceerd. Binnenkort geeft Gameloft meer informatie vrij over de nieuwe grote Toy Story update.

De Toy Story uitbreiding voor Disney Dreamlight Valley verschijnt op 6 december voor alle versies van de game.

BRON Gameloft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?