Doe vandaag nog de laatste kerstaankopen

Je hebt het vast al gemerkt, de post heeft het druk met van alles en nog wat aan het einde van dit jaar. Al die kerstkaarten die verwerkt moeten worden is natuurlijk niet niks, en dan komen daar ook nog eens veel kerstcadeau's bij die met de post worden verstuurt.

Ook de games die je bij ons bestelt hebben te maken met de drukte, dus hierbij even een mededeling. Als je vandaag voor 14:30 nog je games bij ons bestelt, dan kun je er op rekenen dat je die nog voor de kerst in huis hebt (of als cadeau aan iemand kunt geven natuurlijk). Dit geldt uiteraard alleen voor de games met een levertijd van 24 uur of 2 - 4 werkdagen, games met andere levertijden zullen de kerst helaas niet meer redden.

Eventueel kun je games met een levertijd van 24 uur ook morgen nog bestellen, maar dan is het de vraag of je de game voor de kerst in huis hebt, vanwege de drukte bij de post. Bestel dus nog snel je games bij Gameliner, dan kun je ook met de kerst gewoon lekker blijven gamen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?