Downloadnieuws: Age of Empires IV komt naar de Xbox Game Pass

Geplaatst:

Age of Empires IV, Dragon Ball FighterZ en een aantal andere games worden binnenkort toegevoegd aan de bibliotheek van de Xbox Game Pass.

Eerder deze week werd Outriders voor de pc al toegevoegd aan de Game Pass, nadat hier al een tijdje geruchten over rondgingen. De game was op release al te spelen op de xbox via de Game Pass, maar pas vanaf 19 oktober is de game op Game Pass ook voor de pc beschikbaar. In de laatste weken van deze maand komen er nog een aantal extra games bij. Dragon Ball FighterZ, een vechtgame waarin je 3 vs. 3 gevechten speelt, Echo Generation, een voxel avonturen game waarin je aliens gaat bevechten en Everspace 2, een spaceship shooter, komen op 21 oktober naar de Game Pass. Op 28 oktober komen er ook nog een aantal games bij, waaronder één van de meest populaire strategie games Age of Empires IV en de horror game Alan Wake's American Nightmare, net op tijd voor halloween.

Op 21 oktober en 28 oktober komen er weer nieuwe games naar de Xbox Game Pass.

Bron: Xbox website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires IV

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

28 oktober 2021

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord