Downloadnieuws: God of War: Ragnarök trial toegevoegd aan PS Plus

Geplaatst:
Aangepast: 16 februari 2023 11:21

God of War: Ragnarök is de nieuwe titel die is toegevoegd aan de bibliotheek van PlayStation Plus Premium trials. Je kunt de game drie uur gratis spelen.

Als je een abonnement hebt op PlayStation Plus Premium, kun je de laatste God of War dus drie uur gratis spelen. Mocht je de game hierna nog zelf aanschaffen, dan kun je de savegame blijven gebruiken van de trial. De trial voor God of War: Ragnarök is beschikbaar voor zowel PS4 als PS5 spelers. De PlayStation Plus games van februari zijn onlangs ook bekendgemaakt. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden onder andere aan de slag met Horizon Forbidden West, The Quarry, Resident Evil 7 Biohazard en Borderlands 3.

De trial van God of War: Ragnarök is nu te spelen voor leden van PlayStation Plus Premium.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord