Downloadnieuws: Stardew Valley en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

Stardew Valley en een aantal andere games kun je binnenkort spelen via Xbox Game Pass. Dit is bekendgemaakt tijdens het ID@Xbox-evenement.

Stardew Valley gaat binnenkort een debuut maken op de service van Microsoft. De game die farming simulators op de kaart heeft gezet is natuurlijk al ontzettend populair, maar Xbox gelooft dat ze nog wat nieuwe spelers kunnen binnenhalen door het op Xbox Game Pass te zetten. Naast Stardew Valley komt ook Evil Genius 2 naar Game Pass. Dit wordt tevens het debuut van de strategiegame op de Xbox-consoles. Aragami 2, Pupparazzi en Library of Ruina komen ook naar de service. Een exacte datum voor deze games is nog niet bekend, al lanceert Aragami 2 op de service en verschijnt Evil Genius 2 in het vierde kwartaal op de Xbox-consoles.

Stardew Valley is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: ID@Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord