Downloadnieuws: Telltale's Batman Ep. 5, Just Dance 2017 en Transformers: Devastation

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en dat betekent zoals gebruikelijk dat het tijd is om het downloadnieuws door te nemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en beste aanbiedingen die te downloaden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Met deze week onder andere de vijfde episode van Batman - The Telltale Series en Just Dance 2017.

Steam, PSN, Xbox Live - Batman - The Telltale Series Episode 5: City of Light

In het slotstuk van Batman: The Telltale Series probeert de leider van de Children of Arkham zijn plan te voltooien en wil hij de familienaam van Bruce Wayne kapot maken. Batman moet zijn bende stoppen en tegelijkertijd proberen om zijn geheime identiteit te beschermen. Episode 5: City of Light is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, iOS en Android.

Nintendo eShop - Just Dance 2017

Gamers die dansend het jaar uit willen gaan, kunnen dat doen met Just Dance 2017. De party dansgame bevat weer enorm veel klassiekers, maar ook genoeg hits van de afgelopen jaren. Zo kunnen spelers onder andere dansen op 'Sorry' van Justin Bieber, 'Don't Stop Me Now' van Queen en 'Don't Wanna Know' van Maroon 5. Just Dance 2017 is tot en met 29 december in de aanbieding voor de Wii U en kost tijdelijk 29,99 euro.

Steam - Transformers: Devastation

Goed nieuws voor fans van Transformers! Op Steam is Transformers: Devastation nu in de aanbieding. De game focust zich op de Combiner Wars en hierin speel je als de vijf Autobots: Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack en Grimlock. Transformers: Devastation kost normaal 39,99 euro, maar is tot en met 19 december verkrijgbaar via Steam voor 7,99 euro.

Lees meer