Downloadnieuws: WiiWare komt eraan

Nadat Nintendo's WiiWare service op 25 maart in Japan beschikbaar is geworden zullen de Verenigde Staten volgen op 12 mei. Op 20 mei zijn wij in Europa aan de beurt en is het moment eindelijk daar.

Voor de Amerikaanse lancering zijn al enkele games bekendgemaakt: Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King van Square Enix, LostWinds van Frontier en Strong Bad's Cool Games for Attractive People van Telltale Games. De games die bij de Europese lancering beschikbaar zullen zijn moeten nog bekendgemaakt worden. Deze zullen 500 Wii Points kosten, wat gelijk staat aan 5 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?