Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van februari bekendgemaakt

De februari selectie van Xbox Games with Gold is bekendgemaakt. De selectie bestaat uit vier totaal verschillende games.

Die vier games waarmee je aan de slag kunt in februari zijn: Broken Sword 5: The Serpent's Curse, Aerial_Knight's: Never Yield, Hydrophobia en Band of Bugs. De laatste twee games kwamen uit voor de Xbox 360, maar zijn danzkij backward compatibility te spelen. In Broken Sword 5: The Serpent’s Curse ga je op zoek naar een gestolen schilderij en stuit je op een samenzwering. In Aerial_Knight's: Never Yield moet je rennen voor je leven, terwijl je naar muziek luistert. Hydrophobia is dan weer gericht op de gamers die houden van survival en avontuur. Als laatste is er dan nog Band of Bugs voor de strategie-fans. Mocht je niet bekend zijn met de games dan biedt de video hieronder uitkomst, want ze tonen kort hoe de games eruit zien.

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse en Hydrophobia zijn vanaf 1 februari al beschikbaar, maar voor Aerial_Knight’s Never Yield en Band of Bugs moet je nog wachten tot 16 februari.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?