Drawn to Life wordt geport

THQ heeft vandaag bekendgemaakt dat ze de Nintendo DS tekengame Drawn to Life gaan porten naar de Nintendo Wii. De game was origineel gemaakt voor de Nintendo DS. De mensen bij THQ bedachten dat dit ook ideaal zo uitwerken op de Nintendo Wii. Er is nog geen releasedatum van de game bekend.

Denk je van: Hé dit is vet. Kijk dan even onderaan deze pagina voor de productinformatie van de Nintendo DS versie van Drawn to Life!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?