Drie nieuwe suits in Marvel's Spider Man: The Heist DLC

-

The Heist, de eerste DLC voor Marvel's Spider Man, brengt drie nieuwe suits met zich mee. Dit heeft Insomniac Games vandaag bekendgemaakt op de PlayStation Blog.

Zo'n anderhalve maand na de release van de nieuwste Spider Man game, is het volgende week tijd voor de eerste DLC. Dit eerste deel, genaamd The Heist, is het eerste deel in een driedelige DLC serie die The City That Never Sleeps heet. The Heist zal onder andere een aantal nieuwe verhaalmissies en vijanden bevatten. Zo staat Peter Parker's oude geliefde Black Cat in dit deel centraal.
Naast de nieuwe missies en challenges zal The Heist ook drie nieuwe suits bevatten. Zo zitten Spider-Man’s suit uit Scarlet Spider II en het Spider-UK suit uit de Spider-Verse in deze DLC. Naast deze twee bekende suits uit de comics heeft de bekende Marvel illustrator Gabriele Dell’Otto het Resilient Suit speciaal voor deze game ontworpen.

Marvel’s Spider-Man: The Heist DLC is vanaf 23 oktober verkrijgbaar voor PS4.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man

Ontwikkelaar:

Insomniac Games

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

7 september 2018

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord