DS game helpt bij stoppen met roken

1 juli is het dan echt zo ver, er mag niet meer gerookt worden in openbare gelegenheden en op de werkplek. Voor alle rokers die hulp willen met stoppen, komt Ubisoft met een nieuwe Nintendo DS game.

De game zal Allen Carr's Easyway To Stop Smoking gaan heten. De succesvolle Allen Carr publiceerde al eerder meerdere boeken en DVD's over het stoppen met roken. Carr werkt nu samen met Quebec Studio om een game te ontwikkelen die de roker door middel van 14 mini-games helpt stoppen. Pas in november is de game verkrijgbaar, dus tot die tijd wordt het nicotinepleisters plakken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?