Duik het zwembad in met Michael Phelps

Het CBS programma '60 Minutes' heeft in een uitzending bekendgemaakt dat topzwemmer Michael Phelps een eigen game krijgt. Het is nog niet bekend wie de game ontwikkeld en wat we ervan moeten verwachten. De details zijn namelijk nog niet openbaar gemaakt.

Het meest waarschijnlijk is natuurlijk dat het gaat om een game in het zwembad, maar aangezien Phelps een grote liefhebber is van muziek, en in het bijzonder Guitar Hero, zou een muziekgame ook geen rare voorspelling zijn. We hopen binnenkort meer info te krijgen over dit gerucht, hou Gameliner er in ieder geval goed voor in de gaten!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?