Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light 2 Bloody Ties DLC weer uitgesteld

De Bloody Ties DLC voor de horror game Dying Light 2 zou eigenlijk volgende maand uitkomen. Helaas heeft de ontwikkelaar Techland aangegeven dat de studio nog iets meer tijd nodig heeft.

Het komt er daarom op neer dat Bloody Ties nog een keer wordt uitgesteld en dus niet in oktober zal uitkomen. Eigenlijk zou de in augustus aangekondigde verhaal DLC op 13 oktober verschijnen. Dit is niet de eerste keer dat de uitbreiding is uitgesteld. In mei voordat de inhoud en titel was onthuld, kondigde de ontwikkelaar nog aan dat eerste DLC voor Dying Light 2 nog extra tijd nodig had. Techland zegt dat ze op dit moment meer tijd nodig hebben om alle bugs op te lossen. De studio gaf eerder aan dat de DLC zes uur aan verhaal zal bevatten, dus het is geen kleine DLC.

Zoals je in de tweet kan lezen zal de verhaal DLC, Bloody Ties, nu op 13 november uitkomen.

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?