Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light 2's eerste DLC uitgesteld

Een domper voor Dying Light 2-fans. De eerste verhalende DLC van de horrorgame is namelijk uitgesteld.

Techland laat dit weten via Twitter. Ze geven een geüpdatete roadmap van Dying Light 2 vrij, waarin staat vermeld dat de eerste verhalende DLC is uitgesteld naar september. Dying Light 2 is niet onbekend met uitstelling. De game zelf heeft meerdere releasedatums gekend. Gelukkig is er nog wat goed nieuws. Deze zomer kunnen spelers aan de slag met nieuwe content voor de game. De foto-modus wordt dan namelijk toegevoegd en er worden diverse community evenementen georganiseerd.

Wil je meer leren over deze game? Bekijk dan hier alles wat je moet weten over Dying Light 2. Lees hier onze review van Dying Light 2 voor het eindoordeel.

Dying Light 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON Techland

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?