Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light 2: Bloody Ties heeft een releasedatum

De nieuwe DLC voor Dying Light 2 genaamd Bloody Ties heeft een releasedatum gekregen. De ontwikkelaar deelde onlangs de datum via een nieuwe trailer.

De eerste grote DLC drop van de game komt uit op 10 november en bevat een nieuw verhaalavontuur. De beschrijving van Techland van de DLC luidt als volgt: "In Bloody Ties beginnen spelers aan een nieuw verhaalavontuur, je bereikt het epicentrum van dood, rijkdom en absolute pracht op een verbluffende locatie; The Carnage Hall. Dit oude operagebouw zit vol uitdagingen en quests, verrassende nieuwe wapentypes, personage-interacties en ontdekkingen om te ontdekken". Deze aankondiging van een releasedatum van 10 november betekent dat Techland zich ditmaal aan zijn woord houdt over een release in november. De DLC is namelijk al een aantal keer uitgesteld. De studio gaf eerder dit jaar al aan dat de extra tijd die nodig was, voor extra bug squashing was.

Dying Light 2: Bloody Ties gaat live op 10 november.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?