Dying Light 2 krijgt patch met enorm veel fixes

Geplaatst:
Aangepast: 10 maart 2022 11:21

Dying Light 2 Stay Human heeft gisteren een nieuwe patch gekregen. Deze nieuwe patch, patch 1.2, brengt enorm veel fixes met zich mee.

Dying Light 2 Stay Human is nu net een maandje uit. De game werd goed ontvangen, zoals ook te lezen is in onze review van Dying Light 2. Nu heeft ontwikkelaar Techland gisteren een nieuwe patch voor de game uitgebracht. Deze patch brengt een heleboel fixes met zich mee. Zo zijn de zogenaamde Deathloops eruit gehaald, zijn er meerdere quests gefixt waarbij je eerst niet verder kon geraken en zijn er een aantal co-op-gerelateerde zaken verbeterd om de ervaring wat stabieler te maken.

De 1.2 patch van Dying Light 2 Stay Human is nu beschikbaar voor pc-spelers op Steam. In de komende dagen wordt deze patch ook uitgerold op consoles.

Bron: Techland
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord