Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

E3: Star Wars: The Force Unleashed gameplaybeelden

In september verschijnt wederom een nieuwe Star Wars. Star Wars: The Force Unleashed zal in teken staan van The Force, een bijzondere kracht. Je speelt als de geheime leerling van Darth Vader en moet hem helpen bij zijn strijd tegen de Jedi.

Bekijk hieronder gameplaybeelden van Star Wars: The Force Unleashed waarin wordt gevochten tegen een uit de kluiten gewassen Rancor.

Star Wars: The Force Unleashed komt uit op 19 september voor de PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Nintendo DS en de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?