E3 trailer Halo Infinite bevat geheime boodschap van Cortana

Geplaatst:
Aangepast: 30 juli 2019 12:02

Het is alweer even geleden dat we de nieuwste trailer van Halo Infinite hebben gezien, maar fans ontdekten onlangs nog een nieuw geheim. De E3 trailer van Halo Infinite bevat namelijk een geheime boodschap van Cortana.

Afgelopen maand bracht Microsoft tijdens zijn E3-presentatie een nieuwe trailer uit voor Halo Infinite. Microsoft maakte hierbij tevens bekend dat Halo Infinite de launchtitel gaat zijn voor Xbox Scarlett, de nieuwe Xbox console. In de trailer zien we Master Chief die wakker wordt gemaakt. Aan het einde van de trailer kunnen we heel kort een klein fragment horen van Cortana, de AI die Master Chief in de Halo-games van belangrijke informatie voorziet. Nu blijkt dat er al die tijd een geheime boodschap van Cortana in de trailer heeft gezeten. Twitteraar Xepyal vond een QR-code in de trailer, nadat hij meerdere screenshots maakte van een aantal mysterieuze rode lijnen die slechts een seconde in beeld zijn. Deze QR-code leidt vervolgens naar een audioclip waarin we verschillende geluiden en voetstappen kunnen horen, gevolgd door een stem die hoogstwaarschijnlijk van Cortana is. Deze stem zegt "This… this is part of me. I don't know why, I don't know how, but it is me." Nadat Xepyal zijn vondst tweette naar Dan Chosich, narrative experience director van 343 Studios, reageerde het twitterkanaal van Halo met een gifje van het personage Catherine Halsey dat "Took you long enough" zegt. Het geheim is dus eindelijk gevonden, maar wat betekent het?

Halo Infinite verschijnt eind 2020 voor de pc, Xbox One en Xbox Project Scarlett.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord