EA gaat eindelijk Need for Speed 2022 onthullen

Geplaatst:

EA heeft officieel bevestigd dat het zijn nieuwe Need for Speed-game aanstaande donderdag om 16.00 uur Britse tijd zal onthullen. Daar hoort ook een trailer bij.

De ontwikkelaar hintte al eerder naar een onthulling van de game, maar nu is het officieel. Op Twitter heeft het officiële Need for Speed-account nu een nieuwe naam gekregen, vermoedelijk om het logo en de titel van de aankomende game te evenaren. Er is ook een tagline: "Niet negeren". Oké! De verwachtingen voor deze nieuwe Need for Speed-game zijn hooggespannen, nu de ontwikkelingstaken voor het eerst sinds Need for Speed: Most Wanted uit 2012 weer in handen zijn van Burnout-studio Criterion. Volgens eerdere berichten is het project alleen bedoeld voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S - geen last-gen consoles dus - en bevat het visuele effecten in cartoonstijl bovenop een meer traditionele wereld.

Need for Speed heeft lang op zich laten wachten. De ontwikkeling ervan was oorspronkelijk gepland voor 2021, maar werd gepauzeerd terwijl Criterion DICE hielp het geplaagde Battlefield 2042 de deur uit te krijgen.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

5 november 2015

Ontwikkelaar

Ghost Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord