EA komt met unieke, sensationele tennisgame

EA heeft zojuist op de Games Convention bekendgemaakt dat we een tennisgame mogen verwachten van de gigant.

EA heeft beloofd dat de game, zoals de meesten natuurlijk beloven, uniek in zijn soort zal zijn. Als tennisfanaat kan ik dat natuurlijk alleen maar aanmoedigen. We mogen de grote Grand Slams verwachten, en ook de beste tennissers zullen hun opwachting maken.

Centraal zal de sensatie in het tennis staan, zoals we die bijvoorbeeld kennen uit de Wimbledonfinale tussen Federer en Nadal. In de beelden die we te zien kregen zagen we onder andere Wimbledon. Deze omgeving zag er behoorlijk gelikt uit, dus dat zit gelukkig al snor.

Over releasedata of zelfs een naam is echter nog maar weinig verteld. Verwacht wordt dat de game in 2009 zal verschijnen, en daarna, EA kennende, elk jaar weer opnieuw zal verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?