EA maakt releases voor 2008 bekend

Electronic Arts heeft vandaag een schema met de verwachte releasedata van aankomende games in 2008 bekendgemaakt. Op deze releaselijst vinden we onder andere Battlefield: Bad Company, die eigenlijk in maart uit had moeten komen maar onlangs verder werd uitgesteld. Als alles goed gaat zou die game nu in juni uit moeten komen. Alle releases voor de Xbox 360 van EA games in 2008 vind je hieronder.

FIFA Street 3 - 21 februari 2008
UEFA EURO 2008 - 17 april 2008
Battlefield: Bad Company - 19 juni 2008
Battlefield: Bad Company Limited Edition - 19 juni 2008

Is afwachten of EA Games het ook waar kan maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?