EA ook naar de sportschool

Wii Fit lijkt veel succes te hebben, en met de technologie van het Balance Board kunnen andere ontwikkelaars natuurlijk niet achterblijven met games voor dit stukje techniek.

Peter Moore, baas van EA Sports, heeft laten weten dat het bedrijf werkt aan een fitnessgame voor de Wii. Hierbij zal het Balance Board ook uit de kast getrokken moeten worden. In tegenstelling tot de relatief rustige oefeningen van Wii Fit moeten de fitnessoefeningen van EA's game je wel degelijk aan het werk en zweten zetten.

Je zult echter niet doorhebben dat je zwaar aan het trainen bent. Tenminste, dat is wat Moore beweert. 'We need to distract people and not make this exercise feel like work, but like they're having fun,' aldus Moore. Het afleiden zal gebeuren door de oefeningen te verwerken in allerlei minigames.

Over een titel of een releasedatum is nog niets bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?