EA werkt aan 'Walking Sim' kritiek Battlefield 2042

Geplaatst:
Aangepast: 4 maart 2022 18:17

Na de belofte die EA games gemaakt heeft om Battlefield 2042 te verbeteren, kwam zij met een overzicht van aanpassingen die ze gaat doen. Het belangrijkste aandachtspunt, namelijk de maps, worden flink aangepast.

EA Games heeft voor deze Battlefield grotere maps gemaakt dan in alle voorgaande games. Het doel hierbij was om gamers meer vrijheid te geven binnen de game. Dit werkte juist averechts, gezien gamers hierdoor veel tijd kwijt waren aan het lopen door de map heen dan daadwerkelijk werken aan de objective. EA is van plan dit aan te passen als directe reactie op de kritiek rondom het zijn van een 'Walking Simulator'. Daarnaast gaat ze ook in op de chaos die gamers ervaren tijdens het spelen van Breakthrough. De oplossing die ze hiervoor ziet, is het spelersaantal terugbrengen van 128 naar 64. Ten slotte wordt er ook gewerkt aan een overvloed aan open ruimtes in de maps, het toevoegen van duidelijke paden in de maps, en het bieden van genoeg plekken om dekking te zoeken.

 1 1

In het bericht op de website roept EA op tot feedback van de gamers. Later deze maand belooft ze terug te komen op de verzamelde feedback en inzicht te geven in wat ze hiermee gaat doen.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord