Early Access datum voor No Rest for the Wicked onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 2 maart 2024 14:53

Gisteravond vond de Wicked Inside: Showcase plaats en daarin toonde Moon Studios met trots meer over hun aanstaande game: No Rest for the Wicked. Om de showcase in stijl af te sluiten maakte ze de Early Access releasedatum van No Rest for the Wicked bekend.

No Rest for the Wicked is een actie/RPG en dat is toch even wat anders dan wat we gewend zijn van Moon Studios. Toch is de kenmerkende stijl van de studio terug te vinden in de artstijl en spat de sfeer al van het beeld af. De ontwikkelaars hebben er dit keer voor gekozen om hun game uit te brengen als Early Access-titel. Dit betekent dat de game nog niet helemaal af is en dat er meerdere updates op de planning staan. Moon Studios is echter zeer transparant en heeft al een roadmap voor ons klaarstaan. Na de lancering van No Rest for the Wicked wordt er in de eerste update direct multiplayer toegevoegd. De tweede update staat in het teken van The Breach en dat lijkt te verwijzen naar een nieuw gebied. De maanden daarna kunnen we nog meer updates verwachten, maar daar blijft Moon Studios nu nog vaag over. Tijdens de showcase werden er ook nog eens twintig minuten aan No Rest for the Wicked gameplay getoond.

No Rest for the Wicked Early Access roadmap

No Rest for the Wicked verschijnt op 18 april als Early Access-titel op Steam. Over de releasedatum voor de Xbox Series en PlayStation 5 werd nog niet gesproken.

Bron: Wicked Inside: Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Rest for the Wicked

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 april 2024

Ontwikkelaar

Moon Studios GmbH

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord