Check hier alle The Game Awards 2023 content

World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Een film van World of Warcraft is mogelijk

Steeds vaker gebeurd het dat er films van games worden gemaakt, in plaats een game van een film. En uiteraard zijn populaire games dan het eerst aan de beurt om een kans te maken op een verfilming. De director van de Spiderman-films, Sam Raimi, ziet een verfilming van World of Warcraft in ieder geval wel positief in.

De avontuurlijke karakters en fantastische landschappen zijn voor Raimi al twee goede elementen om de game in een film om te zetten. Of het plan ook echt wordt doorgezet is nog maar de vraag, maar misschien kunnen we over een poos wel genieten van een World of Warcraft op het witte doek.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?