Een kijkje naar de nieuwe Xbox 360 avatars

In een video over de aankomende 'Fall Update' van de Xbox 360 interface zien we hoe we aan de slag kunnen gaan met de nieuwe avatars. In het filmpje wordt gedemonstreerd hoe je een avatar kunt aanmaken en later helemaal naar jouw stijl aan kunt passen.

Dit aanpassen gaat, als we naar de video kijken, vrij ver. Er zijn namelijk een hele hoop opties om jouw avatar echt uniek te maken. Zo hebben we straks dus allemaal een eigen ik op de Xbox 360. De update zal binnenkort verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?