Een nieuwe Wario game en meer

Het Japanse blad Famitsu is met een nieuwe releaselijst van Nintendo op de proppen gekomen. Op deze lijst staan zowel Nintendo Wii als Nintendo DS games. Wat zien we daar? Een nieuwe Wario en Fire Emblem?

Wario Land: Shake en Fire Emblem DS (Werktitel) komen al over een paar maanden. Er is over beide titels nog weinig bekend. Daarnaast komt ook Starfy naar de Nintendo DS. Hier is de hele lijst met releases van Nintendo.

July 10 DS Densetsu no Starfi Taiketsu! ¥4,800
July 24 Wii Wario Land Shake ¥5,800
July 31 Wii Rei Gesshoku no Kamen ¥6,800
July 31 DS Rhythm Tengoku Gold ¥3,800
August 7 DS Fire Emblem DS ¥4,800
August 22 DS Inazuma Eleven ¥4,800

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?