Eenmaal, andermaal, Midway verkocht!

Sumner Redstone, die 87% van de aandelen van Midway in zijn bezit had, heeft die verkocht voor 100.000 dollar (ruim 79.000 euro) aan Mark Thomas. Hiermee neemt Thomas niet alleen Midway over, maar ook de schuld van 70 miljoen dollar (ruim 55 miljoen euro) overneemt. Echter is de 100.000 die bètaald is een koopje te noemen, aangezien diezelfde aandelen afgelopen vrijdag nog garant stonden voor een bedrag van 30 miljoen dollar.

Redstone, die de afgelopen tijd op alle mogelijke manieren het bedrijf kwijt te raken aan iemand anders vanwege de enorm opgelopen schuld, is het nu dus gelukt om van Midway af te komen. Geschat wordt dat Redstone de afgelopen jaren een totaal van 397 miljoen euro in het bedrijf heeft gestopt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?