Eerste DS-demo's al op de stoep

Vanaf vandaag is het nieuwe Nintendo-kanaal op de Wii beschikbaar, en met het kanaal komt ook de nieuwe feature voor de DS om de hoek kijken.

De DS-downloadfunctie stelt je in staat video's en demo's te downloaden via je Wii. Momenteel zijn twee demo's beschikbaar, en zijn er nog vijf aangekondigd. De demo's van Big Brain Academy en Dr. Kawashima's Brain Training zijn reeds beschikbaar, 43 All-Time Classics (Checkers), Mario Kart DS, Professor Kageyama's Maths Training, Sight Training en Picross DS staan nog op de planning.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?