Eerste game van Blumhouse Games komt dit jaar

Geplaatst: 10 juli 2024 11:00
-

Blumhouse Games kondigde onlangs aan dat ze meer dan een jaar vooruitlopen op schema. Binnen drie jaar wil de uitgever in ieder geval negen horrorgames uitgeven.

In eerste instantie stond de eerste game van horrorspecialist Blumhouse pas op de planning voor 2026, maar het lijkt erop dat we deze veel eerder kunnen verwachten. De uitgever onthulde tijdens het Summer Game Fest afgelopen maand namelijk al hun eerste zes horrorgames. En één daarvan komt al dit jaar uit. Fear the Spotlight is de game die we dit jaar al kunnen verwachten. Daarna staan er drie games op de planning voor 2025, drie voor 2026 en dan nog een aantal voor 2027. Directeur van Blumhouse, Zach Wood, geeft aan dat ze dit tempo van plan zijn vast te houden en dus ieder jaar een aantal games uit willen brengen. Op dit moment bestaat het Blumhouse Games team uit zeven werknemers, maar dat team zal naar verwachting nog groeien.

Een specifieke releasedatum voor Fear the Spotlight, de eerste game van Blumhouse Games, is nog niet bekend.

Bron: Gamesindustry

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord