Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Eerste patch voor Call of Duty: World at War een feit

De pc-versie van Call of Duty: World at War heeft een patch gekregen waardoor de game een niveau omhoog wordt getild, namelijk naar versie 1.1. De patch belooft heel wat problemen van het spel te verhelpen, wat aan de grootte van de patch (maar liefst 317MB) ook wel te zien is.

Wij kunnen aanstaande vrijdag aan de slag met de game, al zul je van tevoren dus al meteen een grote patch moeten downloaden en installeren. Hopelijk kunnen we daarna veel lol gaan beleven aan deze nieuwe Call of Duty.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?