Eerste seizoen Call of Duty-games onthuld

Geplaatst:

Infinity Ward maakte onlangs meer details bekend over het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 Seizoen 1. Het seizoen begint volgende week al.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is inmiddels al twee weken uit, maar het eerste seizoen voor de game gaat pas van start op 16 november. Op die datum gaat ook CoD Warzone 2.0 live. De ontwikkelaar maakte onlangs al wat meer details bekend over het eerste seizoen, naar aanloop van de releasedatum. Seizoen 1 voegt een hoop nieuwe content toe aan de game, waaronder twee nieuwe multiplayer maps, vier nieuwe wapens, een nieuw Battle Pass systeem, een Modern Warfare World Cup evenement, drie nieuwe operators, een nieuwe Special Ops missie en de eerste raid. Onlangs maakte Jason Schreier ook via Twitter bekend dat er een nieuwe Call of Duty game in de maak is, die op de planning staat voor 2024.

Call of Duty Modern Warfare 2 Warzone 20 season 11

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 gaat op 16 november live en daarbij ook Warzone 2.0.

Bron: Activision

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord