Eerste uitbreiding Cyberpunk 2077 komt in 2023

Geplaatst: 15 april 2022 12:00
Aangepast: 15 april 2022 12:40

CD Projekt Red heeft groot nieuws voor Cyberpunk 2077. Ergens volgend jaar wordt de eerste uitbreiding voor de futuristische game uitgebracht.

Het is nog even geduld hebben voor de eerste dlc naar Cyberpunk 2077 komt, maar het staat in de planning. Dit meldt CD Projekt Red op het officiële Twitteraccount van Cyberpunk 2077. De timing van de uitbreiding is opvallend. Cyberpunk 2077 verscheen namelijk eind 2020 voor het eerst in de schappen. Voordat de eerste uitbreiding gaat verschijnen zijn we dus al ruim twee jaar verder. Eén van de redenen hiervoor kan de stroeve start zijn die de game heeft gekend. Cyberpunk 2077 kampte met veel problemen die CD Projekt Red op moest lossen. Zelfs dusdanig dat CD Projekt Red excuses maakte voor de status van Cyberpunk 2077 op release.

Inmiddels zijn er veel patches en bugfixes uitgerold voor Cyberpunk 2077 en lijkt het tij gekeerd. Het heeft ertoe geleid dat een jaar na dato Cyberpunk 2077 overspoeld werd met positieve reviews. Daarmee is er wellicht ook ruimte ontstaan om de focus te leggen op nieuwe content. Wat de uitbreiding precies naar de game gaat brengen is nu nog giswerk. Het enige dat CD Projekt Red uit de doeken heeft gedaan is dat het om een grote uitbreiding gaat dat een nieuwe verhaallijn met zich meebrengt. We moeten dus nog even wachten op verdere details.

Cyberpunk 2077 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Sinds kort kun je ook met Cyberpunk 2077 aan de slag op de next-gen consoles. De eerste uitbreiding wordt gereleased in 2023.

Bron: CD Projekt Red
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord