Gerucht: Flinke Cyberpunk 2077-patch in aantocht

Geplaatst:

Het lijkt erop dat we binnenkort een flinke patch voor Cyberpunk 2077 kunnen verwachten. Er is voor het eerst sinds oktober weer aan de build van de game gesleuteld.

Kun je je de laatste patch van Cyberpunk 2077 nog herinneren? In september van 2021 zorgde die update er onder andere voor dat de reflecterende oppervlakken in de game een stuk beter oogden. Nu, zo'n vier maanden later, lijkt de nieuwste patch voor Cyberpunk 2077 eindelijk in aantocht te zijn. De build van de game is voor het eerst sinds oktober geüpdatet naar een nieuwe versie. Dat zou kunnen betekenen dat de next-gen versie van Cyberpunk 2077 ook dichterbij is dan we denken. Eerder maakte CD Projekt RED, de ontwikkelaar van de game, namelijk bekend dat er gelijktijdig met de next-gen versie een fonkelnieuwe patch zou verschijnen. Dat hoeft natuurlijk niet per se deze patch te zijn, maar de kans is zeker aanwezig.

onbekend

Er is nog geen officiële datum geprikt voor de nieuwste patch van Cyberpunk 2077. Wanneer die er is, lees je dat hier op Gameliner.

Bron: Reddit
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord