Gameplay: Cyberpunk 2077 nu beschikbaar op next-gen consoles

Geplaatst:
Aangepast: 15 februari 2022 16:39

Er gingen al heel wat geruchten rond, maar het is nu officieel. Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar op next-gen consoles.

We wisten al een tijdje dat er een nieuwe Cyberpunk 2077 patch aankomt. Hierdoor kwamen er ook geruchten naar boven van een next-gen release van de game. Tijdens een speciale livestream van ontwikkelaar CD Projekt Red konden we vanmiddag de eerste gameplaybeelden zien van Cyberpunk 2077 op de Xbox Series en PlayStation 5. Na het zien van de gameplaybeelden legden een aantal leden van het ontwikkelteam uit dat er ook een aantal verbeteringen aan de game zijn aangebracht. Zo heeft het Perk Tree, de Skill Tree in Cyberpunk 2077, een revisie gekregen, maar zijn ook een aantal visuele en technische verbeteringen aangebracht. Onder andere Raytracing, 4K Dynamic Scaling en verbeteringen aan de laadtijden zijn doorgevoerd. Ook krijgt Cyberpunk 2077 een gratis trial op de Xbox-consoles waarmee je de game vijf uur lang uit kunt proberen.

Cyberpunk 2077 was al beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is vanaf nu ook beschikbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: CD Projekt Red
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord