Eindelijk karaoke voor Xbox 360

De Wii heeft zijn eigen Boogie, de PlayStation 2 en 3 SingStar, maar de Xbox360 heeft nog geen game met microfoon. Eindelijk is het dan zover, want binnenkort kunnen de mensen met een Xbox 360 ook helemaal uit hun dak gaan met een karaokespelletje.

Het wachten zal zeker beloond worden, want het nieuwe spel wordt gemaakt door de ontwikkelaars van Beat Elite Agents: iNiS. Beat Elite Agents was een erg origineel spel voor de Nintendo DS, dat erg goed werd ontvangen. Dat het spel straks voor de 360 ook origineel gaat worden blijkt wel uit de microfoon: deze bevat lichtjes, en er zou zelfs een bewegingssensor inzitten. Op de E3 gaan we hier zeker meer van horen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?