Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Elden Ring patch fikst bug die boss moeilijker maakte

Elden Ring-ontwikkelaar FromSoftware heeft een fix voor de game uitgebracht die een bug aanpakt die de beruchte eindbaas Malenia, Blade of Miquella, per ongeluk nog moeilijker maakte. Haar zelf genezend vermogen is teruggezet naar de oorspronkelijke staat.

Spelers ontdekten eerder deze maand dat patch 1.04 voor Elden Ring een nieuwe bug voor Malenia introduceerde die van invloed was op spelers die waren opgeroepen om anderen te helpen in coöp. Als Malenia een opgeroepen speler zou aanvallen dan kreeg ze levens terug, ongeacht of ze contact met de speler had gemaakt. Dat was niet de bedoeling van FromSoftware, en het was ook niet hoe ze zich gedroeg in eerdere versies van de game. Daarom is dit nu teruggebracht naar hoe het origineel was. Dat betekent dat ze spelers met haar zwaard moet raken om leven terug te krijgen.

Elden Ring Malenia1

Deze Elden Ring patch is op woensdag 27 april uitgebracht. Je kunt nu weer op een juiste manier met vrienden de strijd met Melania aangaan.

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?