Counter-Strike: Global Offensive

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 21 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

eSports: Brollan verlengt contract bij Fnatic

De jonge Counter-Strike: Global Offensive pro-speler Brollan heeft zijn contract met Fnatic voor een aantal jaar verlengd. Het nieuws werd door Fnatic gedeeld op Twitter.

Brollan begon al op vroege leeftijd met het spelen van Counter-Strike: Global Offensive en werd in 2018 onderdeel van het team. Brollan die momenteel achttien is, wordt door zijn jonge leeftijd gezien als een van de nieuwe sterren in de scene. Samen met Fnatic wist hij dan ook de PLG Grand Slam te winnen in 2018 en DreamHack Masters Malmö in 2019. Nu heeft Brollan dus besloten om zijn carrière voort te zetten bij Fnatic en tekent bij voor nog eens drie jaar. Dit betekent dat Brollan tot 2024 onder contract staat. Om het nieuws in stijl te delen heeft Fnatic een korte video geplaatst, waarin een aantal van zijn beste momenten te zien zijn.

Brollan komt samen met Fnatic in actie tegen Team Liquid op 25 maart om half 4. Deze wedstrijd is onderdeel van de ESL Pro League Season 13 en is een best of 3.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?