Check hier alle THQ Nordic Showcase content

eSports: Halo Championship Series roadmap onthuld

De release van de Halo Infinite multiplayer kenmerkt ook het begin van de esport-scene van Halo. De belangrijkste toernooien van het eerste seizoen zijn in een roadmap verwerkt, zodat fans weten wat ze kunnen verwachten.

Voordat Halo Infinite multiplayer uitkwam was het al bekend dat de grote organisaties in de esport-industrie samen met 343 Industries werkte aan het opstarten van de esport-scene. We hebben het dan onder andere over Fnatic, Cloud9, FaZeClan, Sentinels en G2 Esports. De esport-scene gaat bestaan uit vier regio's. Namelijk Noord-Amerika, Europa, Mexico en Australia met ieder een Regional Championship en Super Championship. Bij de laatste is het voor teams mogelijk om zich te plaatsen voor de Majors. De Majors zijn de grote toernooien waar teams uit de vier regio's tegen elkaar spelen en een groot bedrag kunnen winnen. De klapper van het seizoen is echter de Halo World Championship. Deze bestaat uit een play-in stage, de groupstage en uiteindelijk de Championship bracket. Het eerste wereldkampioenschap gaat plaatsvinden in Seattle van 20 tot 23 oktober.

onbekend

Nog niet alle teams hebben bekendgemaakt wie er voor hun gaat spelen, maar de speciale esport bundels zijn al wel te koop in de ingame-winkel van Halo Infinite multiplayer. Op 17 december gaat de eerste major van start.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?