eSports: Royal Never Give Up wint Mid Season Invitational 2021

Geplaatst: 23 mei 2021 20:20

Op 6 mei kwamen de beste teams van de League of Legends esport-regio's bij elkaar om te strijden voor de MSI-trofee. Vandaag kwam aan dat avontuur een einde doordat de finale werd gespeeld tussen RNG en DWG KIA.

Dit weekend vond zowel de halve finale als de finale van de Mid Season Invitational plaats. De Europese fans moesten in de halve finale toezien hoe de LEC-winnaar Mad Lions werden verslagen door het Koreaanse team DWG KIA. Het was dan ook weer een typische China tegen Korea finale, want ook Royal Never Give Up wist zich dominant naar de finale toe te werken. De finale tussen beide teams was een stuk afwisselender. Hoewel RNG een dominante eerste game wist te winnen was het tijdens de tweede game juist andersom. DWG KIA wist hun dominantie niet vast te houden in de derde game, waardoor RNG met een goede Early Game met 2-1 voor kwam te staan. Toch wist DWG KIA in de vierde game RNG te verslaan. De laatste game was niet bepaald spannend meer, vanaf het begin was het duidelijk dat RNG weer de overhand had en zij wisten de finale dan ook te winnen. Door de winst van Royal Never Give Up mag China nu ook vier teams sturen naar het aankomende Wereldkampioenschap.

Nadat de trofee voor een jaar in Europa was door de winst van G2 Esports in 2019 heeft Royal Never Give Up de trofee weer in handen na hun winst in 2018. Nu MSI over is, begint over enkele weken alweer de Summer Split in de verschillende regio's. Voor Europe betekent dit dat ze afscheid moeten nemen van de Colour Caster Ender, want MSI was zijn laatste evenement als League of Legends caster.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord