Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Six Invitational 2022 groepen bekendgemaakt

Het wereldkampioenschap van Rainbow Six Siege gaat bijna van start in Stockholm. Daarom heeft Ubisoft meer informatie vrijgegeven over de groepen van Six Invitational 2022 en op welke datum de grote finale gaat plaatsvinden.

Six Invitational is het grootste toernooi van de Rainbow Six Siege esport-scene. Hierin spelen niet de alleen de beste teams tegen elkaar, maar wordt er aan het einde ook meer informatie gegeven over het nieuwe jaar van Rainbow Six Siege. In totaal strijden er twintig teams uit de regio's Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika tegen elkaar voor de wereldtitel. Voordat we hier aan toekomen vindt er eerst een groepsfase plaats. Deze bestaat uit vier groepen met daarin vijf teams. Het complete schema is hieronder te bekijken samen met de trailer die Ubisoft heeft vrijgegeven. Mocht je bekend zijn met de esport-wereld dan zie je in Groep B al bekende namen zoals Team Liquid, FaZe en Rogue.

onbekend

De Six Invitational vindt plaats van 8 tot en met 20 februari. Op 14 februari beginnen de play-offs met de klapper van een finale op 20 februari.

BRON Ubisoft

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?