eSports: Six Invitational 2022 groepen bekendgemaakt

Geplaatst:

Het wereldkampioenschap van Rainbow Six Siege gaat bijna van start in Stockholm. Daarom heeft Ubisoft meer informatie vrijgegeven over de groepen van Six Invitational 2022 en op welke datum de grote finale gaat plaatsvinden.

Six Invitational is het grootste toernooi van de Rainbow Six Siege esport-scene. Hierin spelen niet de alleen de beste teams tegen elkaar, maar wordt er aan het einde ook meer informatie gegeven over het nieuwe jaar van Rainbow Six Siege. In totaal strijden er twintig teams uit de regio's Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika tegen elkaar voor de wereldtitel. Voordat we hier aan toekomen vindt er eerst een groepsfase plaats. Deze bestaat uit vier groepen met daarin vijf teams. Het complete schema is hieronder te bekijken samen met de trailer die Ubisoft heeft vrijgegeven. Mocht je bekend zijn met de esport-wereld dan zie je in Groep B al bekende namen zoals Team Liquid, FaZe en Rogue.

De Six Invitational vindt plaats van 8 tot en met 20 februari. Op 14 februari beginnen de play-offs met de klapper van een finale op 20 februari.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord