eSports: Valorant Master wordt weer gehouden in IJsland

Geplaatst: 19 februari 2022 13:30

Het duurt nog even, maar Riot Games heeft via het Chinese platform Weibo al bekendgemaakt waar de eerste Valorant Master van 2022 wordt gehouden. De keuze is namelijk weer gevallen op IJsland.

Mocht je de Valorant of League of Legends esport-scene al een tijdje volgen dan heb je al wel gemerkt dat er in IJsland al meerdere grote toernooien zijn gehouden. Vorig jaar won het team Sentinels daar de allereerste Valorant Master. Dat de toernooien worden gehouden in Reykjavik heeft allemaal te maken met COVID-19 en de maatregelen die ervoor zorgen dat het lastig is om een toernooi te organiseren. Het grote probleem is namelijk dat de twaalf gekwalificeerde teams uit verschillende landen komen. IJsland is dan de veiligste optie, omdat het al is gebleken dat het reizen naar IJsland de minste problemen oplevert. Het is nog niet bekend of er dit keer publiek aanwezig is.

De Valorant Master gaat waarschijnlijk plaats vinden tussen 10 en 24 april.

Bron: Dotesport

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord