Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Valorant Master wordt weer gehouden in IJsland

Het duurt nog even, maar Riot Games heeft via het Chinese platform Weibo al bekendgemaakt waar de eerste Valorant Master van 2022 wordt gehouden. De keuze is namelijk weer gevallen op IJsland.

Mocht je de Valorant of League of Legends esport-scene al een tijdje volgen dan heb je al wel gemerkt dat er in IJsland al meerdere grote toernooien zijn gehouden. Vorig jaar won het team Sentinels daar de allereerste Valorant Master. Dat de toernooien worden gehouden in Reykjavik heeft allemaal te maken met COVID-19 en de maatregelen die ervoor zorgen dat het lastig is om een toernooi te organiseren. Het grote probleem is namelijk dat de twaalf gekwalificeerde teams uit verschillende landen komen. IJsland is dan de veiligste optie, omdat het al is gebleken dat het reizen naar IJsland de minste problemen oplevert. Het is nog niet bekend of er dit keer publiek aanwezig is.

onbekend

De Valorant Master gaat waarschijnlijk plaats vinden tussen 10 en 24 april.

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?