Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Valorant Masters gewonnen door Sentinels

Het eerste internationale toernooi van Valorant kwam dit weekend ten einde in IJsland, in precies dezelfde studio waar ook MSI werd gehouden. Het was een echte NA vs EU finale, waarin Sentinels het opnam tegen Fnatic.

Het Amerikaanse team Sentinels was al een favoriet doordat ze de NA Challengers wisten te domineren. Ze wisten dan ook met overhand door de Upper Bracket heen te komen en stuurde Fnatic in de eerste ronde al naar de Lower Bracket. Voor Fnatic zorgde dit niet voor problemen, want de meeste matches werden met 2-0 gewonnen. Een ontmoeting tussen de twee teams vond dan ook plaats in de finale. Hoewel Sentinels Fnatic al eerder wist te verslaan, was de finale niet bepaald eenvoudig. In de eerste twee games moest Overtime al aan te past komen, omdat de teams evenveel rondes hadden gewonnen. Uiteindelijk was het Sentinels die beide games wist te winnen en zo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Omdat de finale een Best of Five was, hoefde ze nog maar één game te winnen. Dit deden ze dan ook, waardoor Sentinels met een eindstand van 3-0 de trofee in ontvangst namen.

Het volgende Valorant toernooi gaat plaats vinden op 9 september in Berlijn en is een Stage 3 Masters. In hier strijden zestien teams voor punten om zichzelf te kwalificeren voor het Valorant Wereldkampioenschap.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?